Направете дарение през PayPal
СДРУЖЕНИЕ

приятели

котката

Сдружение Приятели на котката
Начало За нас За контакти

Историята е от ежедневните така да се каже. Котаракът е бил изоставен при нашите ветеринарни лекари от семейство с деца. По думите на бившия собственик нападал децата и това е причината да не го искат.В клиниката котаракът е кастриран своевременно.

Котето не само не прояви агресия, когато го извадихме за снимки и оглед, а направо изглеждаше отегчено. Никой от лекарите и гледачите в клиниката не е имал проблем, когато е трябвало да го обслужва. Изводите май са ясни от само себе си. Котаракът има нужда от дом или без деца или с деца, но такива, чиито родители са се погрижили да им обяснят, че котките са живи същества със своите емоции, симпатии, антипатии, настроения и нужда от малко лично пространство, а не плюшени играчки. Освен това и аз и ветовете смятат, че дори да е имал моментни и редки пристъпи на по-рязко държание, то след кастрацията тези неща съвсем ще изчезнат с малко търпение (просто нивата на хормоните не спадат мигновено след кастрацията).

В момента Перси живее във временен дом и се радва на добри отношения с хората, заека и кучето.  Малко е капризен по отношение на котешката тоалетна.

Надяваме се скоро да намери дом завинаги, където ще го обичат и уважават!

Историята на Перси в развитие catfriendsbg.blogspot.com

© 2009
Уеб дизайн
EN