Направете дарение през PayPal
СДРУЖЕНИЕ

приятели

котката

Сдружение Приятели на котката
Начало За нас За контакти

Не зная как да започна... Това е една тъжна история за много любов, 3 котки и Агелина - една добра жена.

С Агелина говорихме няколко пъти по телефона и й помогнахме да кастрира Пухчо. А днес се запознахме с нея и котаците: Чернушка и Белушка са на 10 години, а Пухчо е на 4. Дебели, едри, добре гледани, много обичани котки. Може би са по 6-7 килограма. И тримата са кастрирани, редовно обезпаразитявани, с хигиенни навици. Спят в леглото й, бялата в главата й, а черната в краката й. Пухчо, 'бебето', завит :) Хранят се с котешка храна, макар понякога за самата Агелина да няма какво да яде.
Агелина е била медицинска сестра в детска онко-болница, преди няколко години се е пенсионирала, но доскоро е работила - чистила е магазин. Но са я съкратили. От тогава я следват мрачни мисли и проблеми със здравето. При медицински процедури, които да облекчат здравословното й състояние, се запознава с Анелия, която й казва за нас. Двете жени се притесняват, че ако не дай Боже, нещо им се случи, няма кой да се погрижи за животните.

Както знаете, имали сме случаи, при които наследниците изхвърлят животните след смъртта на стопаните им. Жалко и тъжно. Именно от това се притесняват Анелия и Агелина. Говорили са с близките си, които искрено са им отговорили, че ще 'покажат вратата' на животните, нямало кой да поеме грижата.

И тук е вашата роля - нека потърсим дом поне на Пухчо. Той е млад, има много живот пред себе си. 
 

Проследете историята на Пухчо в развитие в нашия блог.

catfriendsbg.blogspot.com/ 

© 2009
Уеб дизайн
EN