Направете дарение през PayPal
СДРУЖЕНИЕ

приятели

котката

Сдружение Приятели на котката
Начало За нас За контакти

Котки и котенца търсят дом

Ако искате да станете осиновител на едно чаровно създание, ако искате просто да помогнете като станете приемно семейство, ако искате да дадете шанс за един по-добър живот на мъркащи пухчета свържете се с нас на catfriendsbg@abv.bg

Всички котенца са спасени от улицата, където ги дебнат различни опасности - профучаващи коли, кучета, дори хора с непоносимост към животните и зверско отношение към тях. Всички тези, чиито галерии са тук, са били прибрани от нашето Сдружение защото са били в беда. Някои от тях вече наранени, други заплашвани от насилие или смърт, трети останали без майка по някаква причина, четвърти ...... пети ..... много разнообразни са техните истории и не можем да изброим всичките, но вярваме, че нашите усилия са си заслужавали. Трудът, който сме вложили в тяхното спасяване не е бил напразно. Дадохме им подслон, медицински грижи на нуждаещите се, и най-вече времето и сърцата си в името на тяхното спасение. Ден след ден те растат пред очите ни, страдаме с техните страдания и се забавляваме с щуротиите им, но това не им е достатъчно. Те имат право на шанс! Шанс за един пълноценен живот, в който ще получат любовта Ви и ще дадат своята в замяна. Те знаят как да обичат - по своему, по котешки. Времето, живота Ви, прекаран в компанията на едно мъркащо същество не може да се сравни с нищо друго!

Процедура по осиновяване

1. Осиновители могат да бъдат само пълнолетни лица.

2. С кандидатите за осиновители се провежда събеседване по електронна поща или лично;

3. Котки и котета се дават за осиновяване само в град София поради съображения за поддържане на личен контакт с осиновителите.

4. При одобрение на кандидатурата в деня на осиновяването се подписва "Договор за осиновяване";

5. Всяко коте се осиновява срещу 25 лева, като тези средства отиват за финансиране дейността на Сдружението и покриват част от разходите по подготовката на животното за осиновяване (обезпаразитяване, кастриране, ваксиниране и т.н.)

© 2009
Уеб дизайн
EN